ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 22000. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Type:
Period:
Training Courses
18 - 19/6/2025, Ξενοδοχείο CLEOPΑTRA, Λευκωσία
Το ISO 22000 είναι ένα διεθνές Πρότυπο για τη διαχείριση της Ασφάλειας και Υγιεινής των τροφίμων που περιλαμβάνει την έννοια του HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), την ιχνηλασιμότητα και την εφαρμογή της σχετικής με το κάθε είδος τροφίμου νομοθεσία. Στοχεύει, μέσω της αναγνώρισης, αξιολόγησης και ανάλυσης όλων των σταδίων της διαδικασίας παραγωγής, στον αποτελεσματικό έλεγχο και πρόληψη όλων των πιθανών κινδύνων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτά επίπεδα η παρουσία τους. Το ISO 22000 είναι ένα πρότυπο που δρα προληπτικά και δεν εξετάζει ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά εστιάζει στην ασφάλεια των τροφίμων και προϊόντων.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στον σχεδιασμό, την εφαρμογή και υλοποίηση των εσωτερικών επιθεωρήσεων στους Οργανισμούς / Εταιρείες τους έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογούν και να βελτιώνουν το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγιεινής των τροφίμων που εφαρμόζει ο Οργανισμός / Εταιρεία τους.
Αναγνώριση Πιστοποιητικού:
To εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Ακαδημία του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης IQNΕΤ. Οι συμμετέχοντες με το πιστοποιητικό που θα τους δοθεί θα μπορούν να εγγραφούν στη διαδικτυακή πύλη του IQNΕΤ ACADEMY και να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ ως αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Το πιστοποιητικό είναι διεθνές αναγνωρισμένο από όλες τις χώρες μέλη του ΙQNET ACADEMY προσθέτοντας ακόμα περισσότερη αξία στην εκπαίδευση. Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του IQNET: www.iqnet-certification.com
Πρότυπο CYS EN ISO 22000:2018:
Για σκοπούς εκπαίδευσης ο CYS προσφέρει το Πρότυπο CYS EN ISO 22000:2018 στους συμμετέχοντες με έκπτωση: €46.75 + ΦΠΑ. Για αγορά του προτύπου επικοινωνήστε στο τηλ. 22411438. Εάν εμπίπτετε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στον CYS στο τηλ. 22411413/14 για πρότυπα χωρίς χρέωση.
Ποιους ενδιαφέρει:
Υπεύθυνους Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Συντονιστές HACCP, Μέλη της Ομάδας HACCP, Υπεύθυνους Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Chef, sous Chef, Μάγειρες υπεύθυνους κουζίνων, Εσωτερικούς Επιθεωρητές Επιχειρήσεων σε Θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, Υπεύθυνους Κουζίνων, Αποθηκών και Εστιατορίων, Διευθυντικό Προσωπικό και Διοικητικό προσωπικό, σύμβουλους επιχειρήσεων.
Δικαίωμα Συμμετοχής: €450
Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €280
Πληρωτέο ποσό: €170
Οι δικαιούχοι επιχορήγησης ΑνΑΔ εξαιρούνται από την καταβολή ΦΠΑ
Εκπαιδεύτρια:
Ρεβέκκα Παπαντωνίου
Επικεφαλής επιθεωρητής ΚΕΠ
Για όσες εταιρείες/οργανισμούς επιθυμούν, το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να διοργανωθεί και ως μονοεπιχειρησιακό.
Σημείωση:
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι η εγγραφή της επιχείρησής σας καθώς και του συμμετέχοντα στη ψηφιακή πύλη «ΕΡΜΗΣ» της ΑνΑΔ.
https://ermis.anad.org.cy
Αρ. προγράμματος: θα ανακοινωθεί